O plantă cu rezultate miraculoase în cazul tumorilor este coada-calului. Marele medic naturopat și preot Sebastian Kneipp o recomanda în scrierile sale de medicină naturistă. Acesta spunea despre minunata coada-calului că poate face să stagneze orice tumoare benignă sau malignă, și să o dizolve încetul cu încetul.

Coada-calului vindecă tumorile

Coada-calului poate vindeca tumorile

Din păcate, scrierile preotului Kneipp sunt foarte puțin luate în seamă. Câtor oameni bolnavi nu le-ar fi de folos să afle că există plante îi pot ajuta, și de câtă suferință n-ar fi cruțați cei apropiați ai lor!

Coada-calului este o plantă cu puteri aproape miraculoase. Poate tămădui sute de boli, de la hemoragii și boli renale sau vezicale grave, până la afecțiuni pulmonare cronice, tumori și cancer.

Planta curăță, arde și elimină tot ce este rău în corpul omului.

Conform botanistului austriac Richard Willfort, noile rezultate ale cercetărilor întăresc convingerea că printr-o utilizare îndelungată a ceaiului de coada-calului, tumorile maligne sunt stopate în creșterea lor, pentru ca la urmă să dispară cu desăvârșire.

Cum se face tratamentul complet

Cea mai recentă referire la puterea tămăduitoare a plantei coada-calului în cazul tumorilor se găsește în cărțile austriecei Maria Treben. Conform experienței sale personale, compresele calde cu coada-calului sunt cel mai bun ajutor, în orice fel de tumoare, internă sau externă.

1. Comprese cu coada-calului

Se iau 2 mâini pline cu coada-calului, și se pun într-o sită atârnată peste o oală cu apă în clocot. Plantele bine înmuiate, fierbinți și moi se pun pe o bucată de pânză, și se aplică pe locul tumorii, sau acolo unde se află umflătura, hematomul, melanomul, adenomul, abcesul sau tumoarea papilară. Este important ca planta să se pună neapărat caldă pe locul suferind. Compresa se ține cel puțin 4 ore, sau cel mai bine toată noaptea.

Dacă tumoarea se află într-un stadiu avansat, aplicarea compresei se începe dis-de-dimineață, și se lasă să acționeze 2 ore, cât bolnavul stă încă în pat. Se continuă cu încă 2 comprese, una la amiază – de 2 ore, și una seara – lăsată să acționeze peste noapte. Rețineți că pentru efect maxim, compresa trebuie împachetată caldă, iar pe perioada aplicării compresei, bolnavul trebuie să stea în pat, la loc cald, pentru a transpira.

2. Comprese cu bitter suedez

Dacă durerile sunt insuportabile, la amiază se pot aplica și comprese cu bitter suedez. Acest remediu se poate găsi la magazinele naturiste. Se umezește o bucată de vată (suficient de mare pentru a acoperi tumora) în bitter suedez și se pune pe locul bolnav. Peste vata umedă se așează o altă bucată mare de vată uscată, apoi se acoperă totul cu o pânză curată, pentru a menține locul călduros. Pentru a nu împiedica deplasarea și mișcarea, compresa se împachetează cu o folie de plastic, și la urmă se leagă cu o bucată de pânză. Astfel fixată, bolnavul poate să umble cu această compresă, și să șadă, fără probleme.

3. Program de ceai

Pentru maximizarea efectelor tratamentului, bolnavului i se poate da și ceai de coada-calului și un amestec de ceai curățitor (300 g de urzică, 100 g de gălbenele și 100 g de coada-șoricelului; pentru 1 cană de ceai se folosește 1 linguriță de amestec de plante).

Programul este astfel:

  • – 1 cană de ceai de coada-calului cu 30 de minute înainte de micul-dejun
  • – 1-2 litri de ceai de urzică, gălbenele și coada-șoricelului pe parcursul zilei
  • – 1 cană de ceai de coada-calului cu 30 de minute înainte de cină.

Sursa


Click aici pentru a putea descărca Raportul special pentru dvs:

12 PLANTE MEDICINALE ESENȚIALE pe care Trebuie Să le Cultiv

în Grădina Mea pentru a Preveni / Vindeca peste 80% din Boli!