Ingrediente

1kg de rădăcini de pătrunjel, 1kg de zahăr, 750 ml de apă şi 5 lămâi.

Preparare

Taie rădăcinile de pătrunjel în formă de rondele mici, pune-le să fiarbă în apă timp de 30 de minute, la foc mic, împreună cu zahărul.

Taie lămâile mărunt, cu coajă cu tot, (dacă nu aveți lamai bio, spalati-le bine pe cele din comert cu apa si bicarbonat) apoi pune-le în vasul cu pătrunjel şi lasă-le să mai fiarbă încă 30 de minute.

Leacul întăreşte sistemul imunitar şi cardiovascular, dar este eficient şi în tulburări de nutriţie, în infecţii şi afecţiuni ginecologice, hepatice şi renale.

Cum se administrează

Zilnic, se consumă câte trei linguriţe diluate în ceai de gălbenele sau de coada-şoricelului, pe parcursul a trei-patru săptămâni. După o pauză de zece zile, se poate repeta terapia.


Click aici pentru a putea descărca Raportul special pentru dvs:

12 PLANTE MEDICINALE ESENȚIALE pe care Trebuie Să le Cultiv

în Grădina Mea pentru a Preveni / Vindeca peste 80% din Boli!